Ismerje meg új  munkatársainkat!

Nagy Árpád bemutatása

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2020. április 1-je óta magyarországi csapatunk egy taggal bővült Nagy Árpád személyében mint kiemelt ügyfélkapcsolattartó.

Árpád 36 éves, a családjával él Komárom-Esztergom megyében.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság-és Élelmiszertudományi Karán végzett agrármérnökként állattenyésztés szakon.

15 évig dolgozott egy mezőgazdasági üzemben. Ezalatt az idő alatt tapasztalatokat szerezett az állattenyésztés és a növénytermesztés területén egyaránt.

Szabadidejében méhészkedik, kertészkedik és szívesen sportol.

A munkájához sok sikert és jó kezdést kívánunk.

Már most várja a személyes találkozást Önökkel.

Dr. Andrea Herold bemutatása

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2019. november 1-je óta csapatunk tagja DR. Herold Andrea mint nemzetközi takarmányozási specialista.

Dr. Herold Andrea 33 éves, párjával él a bajorországi Bambergben. A szülei gazdaságában nőtt fel, ahol hamar tudatosult benne, hogy a későbbiekben is szarvasmarhákkal szeretne foglalkozni.

Állatorvosnak tanult Münchenben, majd miután végzett az egyik legismertebb bajorországi állatklinikán dolgozott gyakorló állatorvosként 8 évig.  Sok tapasztalatot szerzett nagy tejelő telepeken Németországban. A doktori címet a Berlini-Szabad Egyetemen szerezte.

Jó indulást és sok sikert kívánunk a munkájához. Dr. Herold Andrea támogatja magyarországi munkatársunk Nagy Árpád munkáját.